OVI UR2017-04-11T15:56:13+00:00

OVI WATCHES

Idéen bag Ovi Watch er at producere ure af høj kvalitet med et strejf af natur og design indenfor den bedst mulige prisklasse.

Nogle af jer ved måske, at Letlands førende export er i træ og at landet hovedsageligt er dækket af skov. Vores vision er ikke bare at fælde træerne og bruge materialerne på møbler, opvarmning eller noget som helst andet – vores mission er at tilsætte dem ekstra værdig, hvilket er grunden til at vi har skabt OVi Watches.

SHOP OVI WATCH

13249793_174724769597016_562532446_n

OVi Watches er ikke bare høj kvalitet, men er også super lette, hvilket gør det muligt at have dem på til alle lejligheder – hvad end det er i daglig brug eller til et bryllup, hvor du skåler for dine venners fremtid.

Vi har designet urene fra bunden ved brug af moderne værktøjer. Vores 3D modeller blev senere til tekniske tegninger, som senere blev produceret på Liepāja design og kunst College. Vi benytter os ikke af fabrikanter til at producere Ovi watches og for at vedligeholde høj kvalitet vil vi selv producere alle OVi Watches i vores hjemstavn Liepāja.

 SHOP OVI WATCH

OVI WATCH

OVI Watch er håndlavet og dets skabere forsikrer at hvert stykke accessory lever op til kravene for den højeste kvalitet og standard.

SHOP OVI WATCH

Hvis du er interesseret i at sælge OVI WATCH produkter i din butik, kontakt os da venligst på sales@beunique.dk

SHOP OVI WATCH