MATERIA BIKES2017-04-11T15:56:20+00:00

MATERIA BIKES

Materia Bikes er en historie om følelser, teksturer og en sandhed. At røre ved træet, for at føle dets varme i hjulets strømlining, føle en mild læderduft og føle den kølige berøring af det blanke metal.
Kan du huske din første cykeltur? Vi har hver især vores egen fortælling, da den i vores barndom to os derud hvor eventyrene blev til.

Følelsen af frihed blev os foræret, så vi kunne leve i nuet. Den tog os med ud for at møde pigen fra skolen, for at lure under egen og stå tæt på en regnvejrsdag.

“Træ og hjul. Træ og hjul. Hjul af træ. Lige fra skoven.”

Produkt Katalog

VORES SOCIALE ANSVAR

Oskars Gailišs er et medlem af det letlandske paraolympiske cykelhold. Ved en uheldig ulykke i 2004 blev hans ben knust, hvilket resulterede i en manglevende evne til at bevæge hans fod, samt gjorde selve hans ben 1 cm kortere end det andet.
I 2012 begyndte han sin aktive cykelkarriere og i tre år har han forsat med at forbedre sig selv og imponere sine tilhængere.

Her på Materia Bikes stræber vi efter at opnå fortræffelighed, ligesom Osker stræber efter at forbedre sig selv. Vi er stolte over at være sponsor for hans indsats og ønsker ham al held og lykke på sin vej til Olympiaden i RIO.

Toms Alsbergs

Hej!Mit navn er Toms Alsbergs og jeg er Red Bull Mini Drome mester for tiende gang og holder verdensrekorden for hurtigste omgang på Mini Drome-banen. Fixies er mit liv og jeg har været dybt involveret i at etablere organiserede fixed-gear events, tøjproduktion og fixed-gear kultur.
Sammen med drenge fra Materia Bikes har vi arbejdet intenst på at brine jer de bedste fixed-gear cykler af træ.

Jeg elsker resultatet!

VORES CYKLER

Tidsløse //Bemærkelsesværdige//Perfekte

MTB
Valnød
Behændig, men ikke skrøbelig.
MTB’en er en af vores specialiteter og er blevet testet gennem mange kilometer. En trofast kompagnon for alle, der godt kan lide at cykle ud i naturen.

Fixed-gear cykel af træ
Valnød
Lys, hurtig og fixed. Denne juvel af valnøddetræ.
Dette stel er specielt designet af den talrige verdensmester i MiniDrome Toms Alsbergs.

Bycykel til mænd
Sapelli + ASK
Denne cykel af sapelli og ask er håndlavet, specielt designet og cykeldelene er udvalgt for at maksimere cykelkomforten i byområder.

Bycykel til kvinder
ASK
Se teksturen. Føl vinden. Nyd turen. Din Materia cykel af ask vil få dig frem på ingen tid.

Bycykel til kvinder
Valnød

Du kan lide at cykle med dit hoved højt med vinden strygende gennem dit hår. Uafhængig. Individuel.
Klassisk. Ja, det er dig!

Landevejs cykel af træ
Wengé
Reserveret. Seriøs. Dette er vores landevejscykel af wengé. Føl teksturen af træet, kør med mørkets hastighed – vær uafhængig.

Bliv en Materia Bikes Retailer

Hvis du er interesseret i at sælge Materia Bikes i din butik, kontakt os da venligst på sales@beunique.dk