LEG&GO BIKES2018-10-17T14:37:00+00:00

winnerAlt hvad din første cykel bør være!
Saml, ændr eller juster Leg&Go.
Sikkerhed, komfort og kvalitet i et elegant, økovenligt design.

8 versioner af én Leg&Go.

FAQ

De er sikrere, lettere og mere praktiske. På en balance cykel fokuserer børn mere på at balancere, end på at træde i pedalerne og er derfor mere forberedte på uforudsete svigt i balancen, hvilket gør det mindre sandsynligt at falde.

Når først de har mestret balancen, så kan børn springe støttehjulene over og sætte sig op på en pedalcykel uden utallige fald under balancens læringsproces. Derudover cykler børn, der har benyttet balance cykler, generelt pedalcykler på egen hånd fra en tidligere alder.

Og ved at købe en balance cykel sparer du også penge, da du slipper for at købe både en trehjulet cykel og en 12 tommers cykel med støttehjul.

Nej. Ved brug af moderne teknologi og utallige tests, ser balance cykler af træ både elegante ud og er lige så lette og holdbare som cykler af metal. Faktisk har de en egenskab som metalcykler ikke bærer på – Stødabsorbering, dvs. i tilfælde af fald vil træet tage en del af stødet og forhindre eller betydeligt reducere sandsynligeheden for skader.

LegGo holdet fandt den nøjagtige tykkelse på krydsfiner af birk og kreerede et design, der ikke går i stykker, giver fantastisk naturlig affjedring og vejer mindre end den almene balance cykel på markedet.

Kvalitetsmateriale og effektiv belægning udvider betydeligt cyklens brug og gør det muligt også at videregive den til dit næste barn.

Dets hurtigere, du begynder at hjælpe børn med at træne deres balance på en cykel, dets bedre. Små børn lærer ekstremt hurtigt og for mange er det kun et spørgsmål om timer.

For ældre børn tager det længere tid at lære, da de typisk har problemer med at holde balancen eller fordi de er vant til at bruge støttehjul, hvilket ikke gav dem mulighed for at progrediere.

Leg&Go kan justeres til små ryttere, hvis benlængde er så kort som 20 cm.

For at opnå en komfortabel position bør dit barns ben være let bøjet med fødderne placeret fladt på jorden.

Cyklen behøver meget lidt vedligeholdelse. Skruer kan løsne sig fra brug og vibration, så de bør tjekkes for om de er stramme før cyklen tages i brug.

Cyklens træ-elementer er belagte og resistente overfor vind og vejr; dog, som det er med alle cykler, er det bedst, hvis man opbevarer den i læ.

Ja den kan.

Da Leg&Go’s kæde ikke behøver olie og lejerne er godt beskyttet, gør en spule afrensning ikke cyklen nogen skade.

Hjulene er lavet af kvalitetsmaterialer. Hvis de dog punkteres, kan dækslangerne, på hhv. 12″ (baghjul) eller 14″ (forhjul) købes i næsten alle cykelforretninger.

Hvis du er interesseret i at sælge Leg&Go i din butik, kontakt os da venligst på sales@beunique.dk